UROS Teamrace

Het leukste hardloopevenement van het jaar!
Lees hier de uitslagen van de UROS Teamrace 2019!
Algemene informatie
Midden april klinkt jaarlijks het startschot voor dé ploegenrace van Maastricht: de Teamrace. Dit jaar zal het evenement er iets anders uit zien dan je gewend bent. We hebben ervoor gekozen om dit jaar een online editie te organiseren. In de Teamrace is het niet belangrijk wie er als eerste over de finish komt. Integendeel, de tijd van de vierde persoon telt; zorg er dus voor dat je elkaar steunt in je team! Kortom, een jaarlijks terugkerend evenement met een uniek karakter: een mix van top sport en samenwerking! De teamrace kan gelopen worden vanaf 3 april t/m 9 april 2021. Je kan ervoor kiezen om het teamrace parcours te lopen, maar je kan ook met je team op iedere andere locatie 5km lopen. 
 
  • Loop in een groep van 2-4 personen het Teamrace parcours: https://www.strava.com/segments/27109952, na inschrijving op de website kunnen ALLE teamleden de wedstrijd koppelen aan hun strava account via de volgende link: https://runnermaps.nl/virtual/0zkx6j 
  • Loop in een groep van 2-4 personen op een locatie naar keuze, 5km. Na inschrijving op de website kunnen ALLE teamleden de wedstrijd koppelen aan hun strava account via de volgende link: https://runnermaps.nl/virtual/dfzkyb
  • Klassementen voor de bovengenoemde groepen zullen afzonderlijk bijgehouden worden. 
  • Je kan met je team lopen vanaf 3 t/m 9 April
Tijdschema
April 3th - April 9th 2021

Bij vragen kun je contact opnemen met bestuur@uros.nl.

Gastvrije talenten voor de bediening | Oostwegel Collection
Wil jij op de mooiste locaties van Zuid-Limburg werken op de momenten waarop jíj beschikbaar bent? Zoek jij naast jouw studie nog een bijbaan die jou meer oplevert dan geld alleen? Werken bij Oostwegel Collection betekent niet alleen werken om geld te verdienen, maar geeft jou ook de kans om jezelf te ontwikkelen. Tijdens je job heb je contact met internationale gasten, spreek je vreemde talen en ontwikkel je sociale vaardigheden. En dit allemaal ook nog onder werktijd, hoe leuk is dat!
Als medewerker in de bediening ben je werkzaam in één van onze vier huizen. Je neemt bestellingen op, maakt deze klaar en serveert deze uit. Je helpt mee met de organisatie van een lunch, diner of een evenement. Je voelt de verschillende gasten goed aan en je vindt het leuk om hun verwachtingen te overtreffen. Mede dankzij jouw gastvrijheid wordt een bezoek aan Oostwegel Collection extra bijzonder.
UROS Teamrace Partners
De UROS Teamrace wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.