Beste Urosianen,

Mijn naam is Anouk van Ool en aankomend jaar ben ik de secretaris van Uros. Ik ben 19 jaar en zit nu in mijn tweede jaar gezondheidswetenschappen. Ik ben geboren en getogen in Echt, een dorpje dat ongeveer een half uur van Maastricht af ligt. Afgelopen jaar ben ik steeds met de trein op en neer naar Maastricht gekomen, maar sinds dit jaar ben ik op kamers.

Ik heb van mijn derde tot en met mijn zestiende geturnd en toen ik negen was ben ik daarnaast nog begonnen met acrobatische gymnastiek. Hier ben ik afgelopen augustus mee gestopt. Beide sporten heb ik altijd met heel veel plezier gedaan en zal ik dan ook altijd blijven koesteren.

Toen ik vorig jaar begon aan de universiteit wist ik meteen dat ik bij een sportvereniging wilde. De vraag toen was alleen nog welke het zou worden. Ik had totaal geen ervaring met atletiek, maar wilde het toch graag eens proberen. Het was een hele nieuwe uitdaging en als ik er nu aan terug denkt, ben ik heel blij dat ik die nieuwe uitdaging ben aangegaan.

Naast de functie als secretaris zal ik komende jaar in de redactie en alumni commissie zitten. Ik heb heel veel zin in komend jaar en hoop dat jullie met net zo veel plezier naar de trainingen en activiteiten zullen komen!

 

Groetjes Anouk

  Hey iedereen!

Mijn naam is Bob van Kasteren en het is voor mij een waar genoegen om komend jaar voorzitter te zijn van MSAV Uros. Ik ben 19 jaar en bezig met mijn 3e jaar Geneeskunde. Ik kom uit Berg en Terblijt, een dorpje niet ver van Maastricht en heb hier ook het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht. Daarnaast heb ik nog twee jaar in Kenia gewoond, dus het is eigenlijk niet heel gek waar mijn passie voor hardlopen vandaan komt.

Op mijn 5de ben ik begonnen met voetbal en even later ook tennis maar vanaf een jaar of 15 ben ik langzaam geswitcht naar wielrennen en hardlopen. Vooral het meedoen aan lokale wedstrijdjes vond ik gaaf en doe ik nog steeds heel graag.
Daarom had ik besloten om bij mijn stap van middelbare school naar Universiteit lid te worden Uros en volledig voor atletiek te kiezen. Tot op de dag van vandaag ben ik ervan overtuigd dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Ik geniet nog steeds van elke training en activiteit die we samen doen.

Afgelopen seizoen hebben al deze trainingen zich uitbetaald en ben ik sterk verbeterd in de middellange afstand. Vooral het lopen van baanwedstrijden met Uros is iets wat ik komend jaar zeker weer wil doen. Hopelijk kan het voorzitterschap mij dan nog een extra boost geven om weer goed te presteren :). Voor mij is Uros simpelweg de beste combinatie tussen plezier en competitie en waar je uiteraard volledig je eigen invulling aan kunt geven.

Naast atletiek ben ik heel graag in de bergen te vinden. Skiën, wielrennen, trailrunning, je kunt me geen groter plezier doen. Heb ik nog een geheime passie voor jeu de boules en speel heel erg graag bordspellen. Maar eigenlijk kun je me wel voor elke sport enthousiast krijgen :).

Als actief lid heb ik het afgelopen jaar gemerkt wat voor een fantastische activiteiten ons ook dit jaar weer te wachten staan. Het ledenweekend, de NSK’s en natuurlijk de Batavierenrace zijn dingen waar ik enorm naar uitkijk. Hopelijk kunnen we hier samen weer samen weer een groene aangelegenheid van maken. Zie jullie op de training!

Sportieve groet,

Bob

Hallo allemaal,

Mijn naam is Stijn Engelen en aan mij is de eer te beurt gevallen om jullie wedstrijd commissaris te zijn van dit academisch jaar. Ik ben 21 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van Biomedische wetenschappen. Ik ben geboren in Panningen, een klein dorpje in de buurt van Venlo.

Voor mijn Uros carrière speelde ik voetbal voor bijna twaalf jaar lang. Het was vrij moeilijk om ermee te stoppen want ik had nog steeds heel veel plezier in de wedstrijden en ik was ook erg goed in voetbal , maar ik kon er niet mee doorgaan vanwege mijn studie. Op dit moment probeer ik zowel lange afstanden als sprint afstanden te doen, dus je zal me in zowel de rennersgroep als de technische groep zien verschijnen. Naast mijn studie probeer ik ook zoveel mogelijk te werken bij Draagkracht. We dragen kisten met dode mensen bij uitvaarten.

Ik zal ook deel uit maken van de Wedstrijd commissie, de Steddie commissie en de Alumni commissie. Dus als je deel zou willen nemen aan een van deze commissies kun je het me gewoon laten weten!

Mijn naam is Joost van der Weijden, een Nederlander die niet echt Nederlands spreekt ... Ik ben vooral in de VS opgegroeid, in de buurt van Boston, maar ben al 4 jaar terug in Nederland. Hopelijk, als er niets misgaat, ben ik je aanstaande penningmeester voor dit jaar! Dus als je korting wilt op activiteiten weet je voor wie je aardig moet zijn. Ik studeerde af aan de International School in Hilversum en ben nu 2e jaars student Bedrijfseconomie bij SBE. Ik werk als inloopinstructeur bij UM Sports en heb een kleine stagebaan bij Brooks Runnings. Als ik nog tijd over heb gebruik ik die om te basketballen, lezen en te chillen met vrienden.

Bij Uros kun je me meestal in de hardloopgroep vinden. Ik loop zodat ik beter kan worden met weglopen van mijn problemen. Ik zal ook dit jaar deelnemen aan de activiteitencommissie. Ik kijk uit naar een jaar van hardlopen, vrienden maken en nieuwe mensen ontmoeten. Hopelijk heeft Uros aan het eind van dit jaar wat geld over.Beste Uros leden,

Mijn naam is Keanne Panis en ik zal Pr & sponsoring gaan doen voor Uros het komende academisch jaar. Ik ben momenteel 18 jaar en zit in mijn tweede jaar economics & business economics op SBE in Maastricht. Ik ben geboren in Maastricht maar heb mijn hele leven net over de grens in België gewoond in een klein dorpje dat Lanaken heet. In Lanaken heb ik mijn hele middelbaar afgemaakt en dit is ook waar ik met atletiek ben begonnen toen ik 6 jaar was, bij de club ATLA.

Ik vond atletiek meteen geweldig en ben me gaan specialiseren in verspringen en sprinten. Toen ik 12 was begon ik het meer serieus te nemen en tot mijn 17e heb ik 6x per week getraind en deelgenomen in nationale kampioenschappen. Toen ik ging verder studeren realiseerde ik me dat het niet meer realistisch was om 6x per week te blijven trainen, maar ik was nog niet klaar om te stoppen met atletiek en zo ben ik lid geworden van Uros. Na de eerste paar trainingen wist ik dat dit precies was waar ik op zoek naar was, de trainingen waren de perfecte mix van sport en plezier. In mijn tweede jaar als student wou ik meer dan gewoon studeren en daarom heb ik besloten om dit jaar bestuurslid te worden van Uros.

Ik heb super veel zin in mijn bestuursjaar en on deel uit te maken van de pr & sponsorship commissie, de wedstrijd commissie en de Steddie commissie. Ik hoop dat ik jullie allemaal terug zie voor een training bij Uros !

Tot snel,

Keanne Panis

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en gebruikerservaring.
Accepteren