MSAV Uros is dé studenten atletiekvereniging in Maastricht, van technische disciplines tot hardlooponderdelen. We zijn een actieve vereniging op zowel sportief als sociaal vlak. Zo staan er elke maand een aantal Urosianen aan de start van verschillende races in Limburg en de rest van het land, zijn we vrijwilliger bij meerdere (hardloop)evenementen en er is elke week een leuke activiteit om aan deel te nemen.

We zijn een gezellige, actieve groep studenten met verschillende interesses en achtergronden. Naast de relatief grote groep Nederlandse studenten, verwelkomen we ieder jaar meer en meer internationale studenten. Dit zorgt voor een leuke en diverse mix onder onze leden. Momenteel heeft Uros ongeveer 90 actieve leden en meer dan 50 alumnileden.

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren. Wilt u hieraan bijdragen en tegelijkertijd uw bedrijfsnaam op een positieve manier onder studenten kenbaar maken, dit is uw kans! Als u interesse heeft en wilt weten wat de mogelijkheden zijn kunt u contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..