Hallo allemaal,

Mijn naam is Stijn Engelen en aan mij is de eer te beurt gevallen om jullie wedstrijd commissaris te zijn van dit academisch jaar. Ik ben 21 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van Biomedische wetenschappen. Ik ben geboren in Panningen, een klein dorpje in de buurt van Venlo.

Voor mijn Uros carrière speelde ik voetbal voor bijna twaalf jaar lang. Het was vrij moeilijk om ermee te stoppen want ik had nog steeds heel veel plezier in de wedstrijden en ik was ook erg goed in voetbal , maar ik kon er niet mee doorgaan vanwege mijn studie. Op dit moment probeer ik zowel lange afstanden als sprint afstanden te doen, dus je zal me in zowel de rennersgroep als de technische groep zien verschijnen. Naast mijn studie probeer ik ook zoveel mogelijk te werken bij Draagkracht. We dragen kisten met dode mensen bij uitvaarten.

Ik zal ook deel uit maken van de Wedstrijd commissie, de Steddie commissie en de Alumni commissie. Dus als je deel zou willen nemen aan een van deze commissies kun je het me gewoon laten weten!

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en gebruikerservaring.
Accepteren