Beste Urosians,

Ik ben Samuel Stockhausen en ik ben de voorzitter van Uros. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor psychologie en binnenkort start ik met de master Human decision science.

Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland, maar ik ben gelijk na mijn middelbare school verhuisd naar Nederland. Zodra ik aan mijn bachelor begon, ben ik lid geworden van Uros en werd ik meteen verliefd op het concept van trainen, samen naar wedstrijden gaan en hiermee leuke activiteiten doen met je vrienden.

In mijn vrije tijd werk ik als trainer bij Atletiek Maastricht en ben ik betrokken bij een project genaamd “MatchHousing”, waar gewerkt wordt aan het verbeter van bepaalde buurten in Maastricht. Daarnaast, houd ik van feestjes, muziek luisteren en dansen.

Toen ik een jaar of zeven was, ben ik begonnen met atletiek en sindsdien doe ik eigenlijk elk onderdeel, maar hoogspringen en 100m sprint vind ik altijd al het leukst.

Ik heb er altijd van gehouden om in een team te werken en ik voel me vereerd dat ik de kans heb gekregen om voorzitter te zijn van Uros en dus Uros te leiden samen met de andere bestuursleden, zeker in deze moeilijke tijden. 

We hebben tot laat vergaderingen, om er zeker van te zijn dat jullie met plezier kunnen trainen, zelfs wanneer het bijna onmogelijk is om deze door te kunnen laten gaan.

We zijn heel blij en dankbaar voor de positieve reacties de we krijgen en hopen dat er nog wat “normalere” bestuur maanden voor ons in het verschiet liggen!