Hey!

Ik ben Emma Rouanet en ik ben de vicevoorzitter en PR & Sponsoring commissaris van Uros.

Een beetje over mezelf, zodat jullie me beter kunnen leren kennen:

Ik kom uit Frankrijk en ik ben 20 jaar oud. Ik ben gestart met atletiek sinds ik zeven jaar ben met ongeveer elk onderdeel. Later ben ik me meer gaan specialiseren op lange afstand, wat ik nog steeds doe. Ondanks een langdurige blessure, wat me tegenhoudt om te trainen zoveel ik wil, kan ik de baan toch (nog) niet verlaten.

In mijn vrije tijd, wanneer ik niet aan het studeren, sporten of aan het werk ben voor Uros, houd ik ervan om deel te nemen aan sportieve activiteiten (feestjes is onderdeel hiervan), net zoals lezen of het kijken van documentaires en tv-shows. Daarnaast houd ik er ook van om af te spreken met vrienden en samen met hun te eten. Er is dan ook een grote kans dat je me ergens ziet lopen met kaas, brood, wijn of allemaal natuurlijk, in mijn handen, super cliché…

Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Economics met een focus op emerging markets. Meteen toen ik kwam studeren in Maastricht, ben ik opzoek gegaan naar een atletiek vereniging en ben ik lid geworden bij Uros. Het is dus ook mijn derde jaar bij Uros en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mijn bijdrage te geven aan Uros als bestuurslid.

Ik ben erg enthousiast om in het bestuur te zitten en ik wil al mijn inspanning stoppen in het meer zichtbaar maken van Uros en het leren kennen van iedereen die lid is van de vereniging. Zodat niemand iets mist van de gezelligheid om een Urosian te zijn! Ondanks de moeilijkheden die we als bestuur tegemoet gaan dit jaar, doen mijn geweldige medebestuursleden en ik zelf er alles aan om nog te kunnen trainen en veel plezier te hebben met elkaar.