MSAV Uros is dé studenten atletiekvereniging in Maastricht, van technische disciplines tot hardlooponderdelen. We zijn een actieve vereniging op zowel sportief als sociaal vlak. Zo staan er elke maand een aantal Urosianen aan de start van verschillende races in Limburg en de rest van het land, zijn we vrijwilliger bij meerdere (hardloop)evenementen en er is elke week een leuke activiteit om aan deel te nemen.

We zijn een gezellige, actieve groep studenten met verschillende interesses en achtergronden. Naast de relatief grote groep Nederlandse studenten, verwelkomen we ieder jaar meer en meer internationale studenten. Dit zorgt voor een leuke en diverse mix onder onze leden. Momenteel heeft Uros ongeveer 90 actieve leden en meer dan 40 alumni leden. Daarnaast zijn we onderdeel van Atletiek Maastricht, de burger-atletiekvereniging van Maastricht, die ongeveer 1.000 leden telt.

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren. Wilt u hieraan bijdragen en tegelijkertijd uw bedrijfsnaam op een positieve manier onder studenten (en de leden van Atletiek Maastricht) kenbaar maken, dit is uw kans! Als u interesse heeft en wilt weten wat de mogelijkheden zijn kunt u contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Uros is de dochtervereniging van Atletiek Maastricht (AM). Met onze sportkaart worden wij met korting lid van AM. Naast de reguliere groepstrainingen biedt Atletiek Maastricht ook specialisatietrainingen aan die Uros vaak niet kan bieden. In overleg met AM kunnen onze leden meedoen aan deze trainingen. Heb je naast een Uros lidmaatschap ook een wedstrijdlicentie? Dan kan je ook altijd meedoen aan het competitieteam van AM. Zij komen met zowel de dames als de heren uit in de tweede divisie binnen de Nederlandse competitie. 

Voor meer informatie over Atletiek Maastricht kan je altijd hun site bezoeken: http://atletiekmaastricht.nl

Meer informatie over de trainingstijden van de specialisatie trainingen kan je via de volgende link vinden onder het blauwe kopje "trainingstijden en trainers" op het midden van de pagina: 

http://atletiekmaastricht.nl/baanatletiek/#ert_pane1-2 

Afhankelijk van het type sportkaart kan je een deel van de inschrijfkosten terugkrijgen op je wedstrijddeelname. Dit gaat alleen over voor-inschrijving en tot een maximum afhankelijk van het type wedstrijd. 

Lidmaatschap gekocht in juni of juli, of een semesterlidmaatschap Max twee aanvragen
Lidmaatschap gekocht in maart, april of mei Max drie aanvragen
Lidmaatschap gekocht in december, januari of februari Max vier aanvragen
Lidmaatschap gekocht in september, oktober of november Max vijf aanvragen

Voor bepaalde toernooien worden bepaalde maximum bedragen uitgekeerd:

 • NSK’s en het GNSK's:
  Inschrijfkosten: maximale toekenning van €20,- p.p.
 • Overige toernooien (binnenlands):
  Inschrijfkosten: maximale toekenning van €7.50,- p.p.
 • Overige toernooien (buitenlands):
  Inschrijfkosten: maximale toekenning van €15,- p.p.

Wees je er ook bewust van dat we van Uros ook een potje hebben om inschrijfkosten van de NSK's te vergoeden, meer informatie daarover hier, je kan echter maar één keer vergoeding per wedstrijd krijgen.


Je hebt wel een bonnetje nodig of een kopie van je bankafschrift, zodat je kan bewijzen dat je het inschrijfgeld hebt betaald. Je kunt hier een formulier downloaden. Vul het in en stuur het op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen wij ervoor dat het bij de MUSST terecht komt.

 

 1. Elke atleet mag voor maximaal drie onderdelen NSK subsidie aanvragen. Dit kunnen verschillende NSK’s zijn (bijvoorbeeld weg en cross) of verschillende onderdelen (bijvoorbeeld speer en ver). 
 2. Uros vergoedt het inschrijfgeld tot maximaal €5 per onderdeel of NSK
 3. De atleet moet een verzoek inleveren bij de penningmeester van MSAV Uros voor de aan te vragen subsidie.
 4. Als er subsidie is ontvangen via de MUSST keert Uros geen subsidie meer uit. De atleet moet dus een afweging maken waar hij de subsidie aan wil vragen.
 5. De tegemoetkoming moet worden aangevraagd binnen een maand na afloop van het toernooi. Hierbij moet een bewijs van betaling en de uitslag worden ingeleverd. 
 6. Wanneer het potje leeg is kan er geen subsidie meer worden uitgekeerd.
 7. Voor het NSK teams wordt subsidie aangevraagd bij de MUSST, dit vergoedt Uros dus niet. Hetzelfde wordt gedaan bij de Batavierenrace en de Hart van Brabantloop.
 8. Als er nog geld in het potje zit kan dit worden gebruikt bij het NSK Ekiden (meestal begin juni).

Kijk wij zijn Uros

Groen in hart en ziel

Ja wij zijn Uros

Uit Maastricht

 

We trainen in het Jekerdal

Dus zijn wij sterker
Sterker dan de rest

Wij zijn de sterkste

Overal

 

We trekken ten strijde

Voor de eerste plaats

We trekken ten strijde

Met elkaar

 

En is de overwinning daar

Dan gaan we dat vieren

In de Naovenant

Dan gaan we drinken

Met elkaar