Lid worden van Uros? Hartstikke gezellig! Het niveau van onze leden is heel erg verschillend. We hebben enkele topatleten in ons ledenbestand, maar dat is zeker niet iedereen; er zijn ook genoeg gezelligheids-atleten te vinden. Daarom is echt iedereen welkom als nieuw lid. Voordat je lid wordt kun je, zonder enige verplichtingen, een paar keer meetrainen. 

Je kan lid blijven van Uros tot een jaar nadat je afgestuurd bent.

Inschrijfformulier en sportkaart

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden. Print hem uit, neem hem mee naar de training of naar een van de Uros activiteiten en lever hem in bij de secretaris.
Om lid van Uros te worden is een geldige UM Sports lidmaatschap 'Sports' nodig. Daarnaast geeft de sportkaart ook toegang tot het sportprogramma van UM SPORT. De sportkaart kan hier direct online besteld worden. Voor informatie over UM SPORT kan je hier klikken. Voor meer informatie over de MUSST kan je hier klikken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Contributie

Eenmalige inschrijfkosten

€7,50

Jaarlijkse contributie

€40,00

Halfjaarlijkse contributie (v.a. 1 februari)

€20,00

Wedstrijdlicentie AM/UROS

Indien je graag mee doet in competities, dan is het slim om een wedstrijdlicentie van Atletiek Maastricht (AM) aan te vragen. Hiermee word je ook automatisch lid van de Atletiek Unie (AU). De kosten zijn €20 bovenop de jaarlijkse contributie. De licentie kan ook gebruikt worden voor instuifwedstrijden en renwedstrijden en vaak krijg je met deze licentie ook nog eens korting op de aanmeldkosten voor een wedstrijd.

Alumni worden

Voor toekomstige Alumni is er een apart inschrijfformulier. Lees hier meer over het Uros Alumnus Lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van je lidmaatschap kan door middel van het sturen van een e-mail naar de secretaris. Dit moet vóór 1 september gebeuren. Indien je je lidmaatschap niet voor 1 september opzegt, zul je de gehele contributie voor het komende jaar moeten betalen.