Hallo allemaal!

Mijn naam is Eveline Saalberg en ik zal dit jaar jullie voorzitter zijn. Iets compleet anders dan mijn studie, geneeskunde, maar dat vind ik er juist zo leuk aan.

Laten we beginnen met iets over mijzelf. Ik kom uit een heel klein dorpje in de buurt van Eindhoven. Het heet Vessem, 10 punten als je het kent.  Ik ben 20 jaar en ik zit momenteel in mijn derde jaar van geneeskunde. Ik ben in Veldhoven met atletiek begonnen, bij de vereniging GVAC. Daar train ik ook nog steeds. Mijn favoriete onderdelen zijn de sprintnummers, zoals 200 en 400 meter. Maar eigenlijk vind ik alle technische onderdelen wel leuk en dat is waarom ik ook wel eens een meerkamp doe. 

Toen ik een jaar geleden in Maastricht kwam wonen, was het geen grote verrassing dat ik bij Uros ging, omdat ik al aan atletiek deed. Ik heb er wel aan gedacht om een andere sport te doen, maar ik daar vond ik atletiek eigenlijk toch te leuk voor. Bovendien bleek Uros een hele leuke vereniging te zijn, de perfecte combinatie van sport en plezier. Ik hoop dat jullie ook allemaal deze heerlijke mix gaan ervaren!

Ik werd meteen een actief lid van Uros door bij de wedstrijdcie te gaan. Dit jaar zit ik weer in deze commissie, maar ik ga er nog een doen, de redactie.

Ik doe al heel lang aan atletiek, ongeveer 10 jaar, dus ik ben nu heel erg benieuwd naar de andere kant van de sport, de achterliggende organisatie. In dit jaar hoop ik veel te leren en samen met jou de club nog leuker maken dan het al is. Tot op de training!

Eveline