Hey iedereen!

Mijn naam is Demi, ik ben 24 jaar en aankomend jaar zal ik de functie van Vice-President en Commissaris PR & Sponsoring vervullen. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, een prachtige stad in Noord-Brabant, wat natuurlijke de beste provincie is van heel Nederland. Ook nog mooi meegenomen: binnen een uurtje ben je er met de trein. Ik woon nu iets meer dan een jaar in Maastricht, en ik moet toegeven dat ik het hier ook best naar m’n zin heb.

Toen ik voor het eerst naar Maastricht verhuisde wilde ik eigenlijk weer beginnen met sporten, nadat ik dat al tijdje niet meer had gedaan (met uitzondering van zo af en toe fitness, maar jammer genoeg zit het niet in m’n genen om breed en gespierd te worden). Ik weet nog dat ik UROS bij de Inkom zag en twijfelde of ik wel of geen lid zou worden. Uiteindelijk heb ik dit niet gedaan, maar ben ik actief lid geworden bij de studievereniging van Nederlands Recht. Daar ben ik een jaar lid geweest van de Bachelorcommissie, wat erg leuk was en waar ik veel van heb geleerd.

Toch droomde ik na een jaar nog steeds over een schildpad die ik tijdens mijn Inkom had gezien, de mascotte van UROS, zoals we allemaal weten. Hierop besloot ik om eens een keer mee te trainen, bijna aan het einde van het collegejaar, ergens in Maart – April. Ook al bleek ik niet gelijk een uitzonderlijk talent voor atletiek te hebben, besloot ik om lid te worden en al vrij snel daarna werd ik gevraagd om een bestuursjaar te doen. En dat is een beetje de reden waarom ik nu dit verhaaltje voor jullie aan het typen ben. Ik hoop jullie allemaal op de baan te zien, waar jullie misschien wel sneller rennen, maar dat geeft niet, ik vind het prima om een schildpad te zijn.

Demi Jordans