Hallo iedereen!

Mijn naam is Philipp, ik ben 20 jaar en ik ben sinds vorig jaar lid van Uros. Aankomend jaar zal ik de Vice-Voorzitter zijn. Met deze functie ben ik, naast wat andere taken, het meest verantwoordelijk voor de social media van Uros, zoals Facebook en Instagram.

Tijdens de training ben ik meestal bij de technische groep, want ik houd van kortere afstanden tussen de 100 en 400 meter.

Voordat ik naar Maastricht kwam woonde ik in Duitsland. Ik kom uit het midden van Duitsland in een stad genaamd Darmstadt. Het is 30km ten zuiden van Frankfurt en heeft ongeveer 160.000 inwoners en is dus iets groter dan Maastricht.

Ik ben naar Maastricht verhuisd omdat ik ‘Business’ in een ander land wilde studeren dat niet te ver weg was van thuis, en omdat deze studie in het Engels is. Daarom studeer ik International Business, net zoals bijna elke Duitser in Maastricht. Ik ben lid van het bestuur geworden omdat ik iets naast mijn studie wilde doen en het leek voor mij de leukste keuze om een bestuur te combineren met mijn sport.

Voor ik hier studeerde, heb ik een tussenjaar genomen na het afronden van de middelbare school en heb ik voor een half jaar in Londen gewoond. Daar heb ik een taalcursus gevolgd om mijn Engels te verbeteren. Dat was een hele leuke tijd waar ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt van veel verschillende landen.

Ik hoop dat ik wat meer Nederlandse vrienden kan krijgen door een bestuurslid van Uros te worden.

Philipp Strack