Beste Urosianen!

Mijn naam is Karin Flipsen en ik zal aankomend jaar de functie Secretaris binnen Uros op me nemen. Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de studie Geneeskunde hier in Maastricht. Vorig jaar deed ik nog een andere studie, namelijk Biomedical Sciences. Zelf kom ik uit Weert, maar woon nu toch al een jaartje in Maastricht, wat me heel erg bevalt.

Ik ben nu ook ongeveer een jaar lid van Uros. Tijdens de Inkom vorig jaar had ik me meteen ingeschreven, aangezien ik uit een atletiekfamilie kom; ik doe al mijn hele leven aan atletiek, samen met mijn 2 broers en ouders. Voor mij was het dus geen moeilijke keuze, en heb ik me meteen ingeschreven bij Uros. Afgelopen jaar ben ik actief geweest in de Wedstrijdcie, wat ik met veel plezier heb gedaan. Komend jaar zal ik me bezig houden met de Trainingsweekendcie en Alumnicie. 

Tijdens de trainingen zal je me het vaakst vinden bij de technische groep. Op donderdag switch ik nog wel eens naar de loopgroep, want ik wil mijn conditie toch een beetje op pijl houden.

Ik kijk erg uit naar aankomend jaar om de functie secretaris op me te nemen. We gaan er met Besturos ’17 – ’18 weer een topjaartje van maken!

Karin