Beste Urosatleten,

Mijn naam is Jannes Timmers en ik ga dit jaar de taak van secretaris overnemen. Ik ben 19 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van Economics & Business Economics, met als specialisatie Economics & Management of Information. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Erp, bekend van eigenlijk niks behalve Anky van Grunsven en 7th Sunday.

Ik ben nu ongeveer een jaar met veel plezier lid van Uros. Echter doe ik niet al sinds mijn geboorte aan atletiek zoals velen wel doen. Ik heb vroeger altijd veel gezwommen en zelfs een tijdje gehockeyd maar dat was niks voor mij. Op de middelbare school deden we regelmatig atletiek en dat vond ik altijd erg leuk om te doen. Dat is ook de reden dat ik mezelf bij Uros heb ingeschreven, waar de combinatie van sporten en gezelligheid optimaal is. Het afgelopen jaar heb ik me, met veel plezier, beziggehouden met de Actie en de Inkom-cie. Ook komend jaar ga ik me weer bezighouden met de Actie en daarnaast ook met de Alumni-cie.


Bij Uros ben ik, net als vorig jaar, vooral te vinden bij de technische groep. Het ziet ernaar uit dat we dit jaar een heel aantal meer technische atleten in de groep hebben dus dat is in ieder geval een goed teken.

Ik kijk ernaar uit de functie van secretaris op me te nemen. We gaan ervoor zorgen dat ook dit jaar weer een succesjaar voor Uros wordt!

Jannes Timmers

Secretaris