Hey Urosianen,

Voor iedereen die mij nog niet kent ik ben Martijn, 19 jaar oud en ik ben die lange vent die vast wel ergens op de baan hebt zien lopen. Ik studeer Economics and business economics en net als de rest van het bestuur kom ook ik uit Brabant, namelijk Eindhoven. Inmiddels woon ik al een ruim jaar in het mooie zonnige en heuvelachtige Maastricht.

Ik ben al op vroege leeftijd begonnen met atletiek bij Eindhoven atletiek, destijds nog PSV atletiek. Na een aantal jaar in de jeugd te hebben gezeten begonnen vooral de technische onderdelen mij te vervelen en ben ik een paar jaar gestopt met atletiek. Na wat uitstapjes naar andere sporten realiseerde ik me toch dat er natuurlijk niets boven atletiek gaat en begon ik het hardlopen weer te op te pakken. Op mijn zeventiende ben ik weer wedstijd atletiek gaan doen en loop ik het liefst de middellange afstanden, en dan met name de 800 en 1500 meter. Toen ik in Maastricht ging studeren was bij Uros lid worden dan ook een logische keuze waar ik zeker geen spijt van heb gehad. Vorig jaar zat ik in de Teamrace en inkom commissie en dat was me erg goed bevallen. Hierdoor zag ik een jaar bestuur ook zeker wel zitten. Dit jaar ben ik de penningmeester van Uros en zal ik de geldzaken binnen Uros regelen.

Ik heb er erg veel zin, het zal vast weer een mooi jaar worden en ik hoop jullie allemaal op de baan en ook in een commissie te zien!  

Martijn